Om oss

Vinaroma Group importerer, distribuerer og selger nøye utvalgte kvalitetsprodukter fra Italia, Frankrike, Spania, Tyskland og USA via hoteller og restauranter, med hovedfokus på Vinmonopolet.

Vinimportselskapet Vinaroma AS, i dag Vinaroma Group, ble etablert våren 2009 og består nå av 5 selskaper: Vinaroma ASTalking Wines AS, Vinissimo AS, Sansa Valore AS og Samvinlaget AS. De ansatte består av drevne, engasjerte og erfarne mennesker som har lidenskap for det de gjør. Hovedeier og daglig leder Lars O. Saga har lang erfaring fra logistikk og vinbransjen som går tilbake til 1998 og har med sitt brennende engasjement fått Vinaroma AS til å bli en velrenomert vinimportør i Norge. 

Vårt mål er å ha en variasjonsrik portefølje hvor vi jobber aktivt med hver varelinje for å oppnå solide volumer per produkt og produsent.  

Vi tilbyr vinsmakinger som kan gjennomføres hjemme hos deg, på kontoret, restaurant etc. Videre kan vi arrangere reise og vingårdbesøk til våre produsenter. Vinsmaking og vinreise legges opp etter samtale med deg hvor vi blir enige om ambisjonsnivå og innhold.

Produkter

Våre produkter kan kjøpes på Vinmonopolet og via grossister som Asko, Vinhuset og Servicegrossister. Vårt sortiment består av prisgunstige, salgssuksesser, klassiske og eksklusive topprodukter fra slike land som Frankrike, Italia, Spania, Tyskland og USA.

Produsenter

Vi besøker utallige antall vingårder, smaker gjennom hundrevis av viner, setter oss inn i vinprodusentenes filosofi og historie, før vi finner den rette produsenten, spesiell på sin måte fra den bestemte vinregionen. Våre produsenter som representerer verdens mest kjente vinproduserende områder er ledere i sine regioner med et sortiment av eksepsjonell kvalitet og verdi. Vi har eksklusive avtaler med våre leverandører slik at vårt sortiment av viner blir unikt.

Vinsmaking

Med et så bredt utvalg av viner på markedet kan det være vanskelig å lære forskjellen mellom det store mangfold, samt å finne dine personlige preferanser. Det er alltid interessant å prøve nye viner, så hvorfor ikke ta med de ansatte eller gode venner og arranger en vinsmaking? VinAroma arrangerer vinsmakinger for bedrifter, restauranter, vinklubber, privatpersoner osv. Vinsmakingen legges opp etter samtale med vedkommende hvor vi blir enige om ambisjonsnivå og innhold.

Vintur

Å besøke våre vinprodusenter er en utrolig opplevelse hvor du ikke bare får oppleve vinens “galleri”, men også vinens virkelige verden. Vintur med fokus på mat og vin i kombinasjon med kulinarisk kurs eller vinsmaking samt kulturell opplevelse av valgte regionen. Hver vintur er skreddersydd og tilpasses etter kundes ønsker. Du vil rett og slett starte å nyte vin på en annen måte etter dette, samt forstå hvor mye sjel det står bak hver flaske våre produsenter tilbyr deg. Du vil lære hemmeligheten om hvordan man lager vin, hvordan du kan skille de foskjellige vintyper, farge og aroma samt smake vin i helt spesielle omgivelser. Etter slike minner vil du begynne å tenke “hvordan skal min egen vinkjeller bli seende ut”.

Produsenter

Produsentlogo Produsentlogo
Produsentlogo Produsentlogo
Produsentlogo Produsentlogo
Produsentlogo Produsentlogo
Produsentlogo Produsentlogo
Produsentlogo Produsentlogo
Produsentlogo Produsentlogo
Produsentlogo Produsentlogo
Produsentlogo Produsentlogo
Produsentlogo Produsentlogo
Produsentlogo Produsentlogo